VS-MONT påbygg

VSNS45T Tippsemi

Nå har vi endelig vår nye tippsemi klar for levering. Disse er produsert av vår kjente produsent VS-mont i Slovakia. 

Se hjemmesiden til produsentern: www.vsmont.sk

Her har vi tatt utgangspunkt i 25 års erfaring fra masseforflytting hvor vi har tatt med de beste kjente løsningene fra det norske og europeiske markedet, og så har vi også forsterket eller forbedret alle kjente svake punkter. Kassen er konisk utformet, med det menes at kassen åpner seg opp bakover, med innvendig bredde på 2,2 meter i forkant, og 2,3 meter i bakkant av kassen. 

Alle hengerne våre leveres med alu-felger som standard, vibrator er standard. Vi vil også levere hengerne med BPW, ROR eller SAF akslinger som standard med 5 års garanti eller 500 000 km garanti på akslingene. Ellers er det kjente standardprodukter som brukes, HYVA hydraulikk, Wabco luft, Elektronisk stabilitetsstyring/kontroll, ABS mm. 

Bakluke er konstruert med mulighet for nedtrapping for lasting bakfra, som kan klaffes ned med et håndgrep. Dette er utrolig flott hengere med en veldig fin detalj-finsish. Alle deler er sandblåst før lakkering for å sikre en god heft og holdbarhet på
lakkeringen. Låsing av bakluke skjer automatisk med 4 låsepunkter. Bakluke er konstruert med avfjæring for å redusere muligheten for brekkasje. 

Ta kontakt for en hyggelig henger prat, så skal vi sende Deg/Dere mer informasjon om hengerne, samt mere detaljer om de tekniske løsningene. 

Vi har også noen hengere ute i markedet nå som Du/Dere som kunde kan
studere nærmere etter avtale om ønskelig. 

Vi har nå også den aller beste asfalt-transport-løsningen som finnes på markedet å tilby det skandinaviske markedet nå, og dette kan leveres som en kombiløsning, detaljer om dette får Du/Dere ved henvendelse til oss.

Utstyr
Boggi -akselløft
Vibrator
Sving aksling
Vekt

Vi leverer også komplett påbygg på alle merker, i alle varianter, plogløsninger, kranløsnigner, betongpumper og betongbil, bergingsbil med mere. Vi leverer det du som kunde måtte ha behov for.