Tatra lastebiler

MED TATRA KAN DU OPPNÅ MER

TATRA har gode nyttelast og er - spesielt utenfor vei - uten konkurranse. Om du disponerer en Tatra lastebil er du i stand til å transportere større og tyngre laster mer effektivt enn med lastebiler levert fra andre produsenter, og det uten at det går ut over kvaliteten hverken på gods eller kjøretøy.

Det går heller ikke på bekostning av komforten.

Tatra tilbyr lastebiler til de fleste tyngre arbeidsoppdrag. 
TATRA tilbyr riktig redskap for alle bruksområder. Spesielt for området entreprenørsiden har vi flere modeller å tilby, i forskjellige varianter med forskjellige tekniske løsninger.

Vi kan også levere spesialtilpassede løsninger som tilfredstiller de fleste kunders spesielle behov. Skulle du ha behov for en unik lastebil som nettopp er bygget etter dine ønsker så er det fullt mulig.

TATRA tilpasser sine løsninger nettopp i henhold til kundens ønsker.

Vi har en rekke forskjellige aksel konfigurasjoner og kan levere biler med opptil 12 akslinger med drift på alle hjul.

4 × 4, 6 × 6, 8 × 8 og 10 × 10
Det unike med Tatra chassis er at det er modulbasert; det kan lett legges til en aksling. Dette medfører også at det er lett å skifte komponenter om det skulle bli brekkasje.

Alle biler drar nytte av de ekstremt gode kjøreegenskaper takket være det unike TATRA chassiset med uavhengig fjæring på alle akslinger, alle varianter leveres kun med luftfjæring på alle akslinger. Dette i kombinasjon med en tradisjonell hjelperamme, så har vi en ekstremt sterk konstruksjon som har en uovertruffen levetid.

Tatra sentrale rørramme og hjelperamme gjør at installasjonen av f.eks dumperkasse kan gjennomføres uten å bruke en ekstra tung og kostbar underramme til dumperkassen. 

Vi leverer Tatra i alle mulige konfigurasjoner, men det er spesielt de tyngre arbeidsoppgaver Tatra egner seg til, gjerne med dårlig vei eller ujevn veibane som vi har i Norge. Perfekt som tippbiler/erstatning for dumper(Volvo A40 og lignende), betongbiler, bergingsbiler, betongpumper og kranbiler.

For å lære mer om Tatras historie, gå til www.tatratrucks.com/about-the-company/history-of-tatra/

Tatra Trucks offisielle engelskspråklige hjemmeside finnes på www.tatratrucks.com